A la Sala Golem oferim la possibilitat de conèixer el món de l’escalada i aprendre’n els principals aspectes per introduïr-se en aquest esport.  Durant la jornada a les nostres instal.lacions, pretenem que l’alumne pugui entrar en contacte amb les diferentes tècniques i moviments gaudint de l’escalada. També tenim com a objectiu la familiarització amb el material de seguretat, així com promoure els beneficis que ens aporta aquesta activitat.  De manera lúdica i divertida desenvoluparem el treball en equip  i plantejarem nous reptes als alumnes.

L’escalada es un esport que reporta incomptables beneficis des del punt de vista físic, psicològic i social.  Millora la força i la resistencia, desenvolupa l’equilibri, ajuda a millorar l’atenció, la confiança, l’autoestima i la capacitat de prendre decisions.

Es tracta de una excel.lent activitat per educar els nens/es i joves en les actituds de cooperació, l’assumpció de responsabilitats i en definitva, aprendre a relacionar-se amb altres persones i grups.

Planificació

El programa de la jornada esportiva a la Sala Golem consisteix en la combinació de diferents modalitats d’escalada (esportiva i bloc), una activitat d’equilibri (slackline) i una d’aventura a l’aire (via ferrada).

Preus

  • Grups de menys de 20 alumnes: 10€/alumne
  • Grups de 20 o més alumnes: 8€/alumne

Per a qualsevol dubte o per concertar una visita explicativa: admin@salagolem.com