Qui sóm?

La Sala Golem d'Arenys de Munt, una de les pioneres a Catalunya, en el seu inici l'any 2010 va ser un referent entre la comunitat d'escaladors, i com a apassionats del món de l'escalada que som volem que ho torni a ser, adequant-la amb nous equipaments per a les noves tendències de les sales d'escalada indoor.


Objectius:

Combinant el lleure amb l'aprenentatge, proporcionarem als més petits la millora de l'autoconfiança, de la psicomotricitat, el respecte, i el treball en equip. I pels que volen potenciar el seu rendiment o simplement gaudir de l'escalada trobaran el necessari per a explotar-ho a les nostres instal·lacions. El nostre objectiu és el vostre somriure.


Què us oferim?

Us oferim la possibilitat d'experimentar i gaudir de l'escalada i de totes les sensacions que ens presenta aquest esport i les seves variants en una sala plena d'aventura per a petits i grans, pensada perquè la pugueu gaudir des de l'escalador professional fins a la canalla més xica i que passeu una jornada per recordar i repetir. Disposem d'uns 600m2 diferenciats en dos espais per a la pràctica de l'escalada esportiva amb corda (amb vies d'entre 8 i 12 metres de llargada, diferents angles de verticalitat i desplom i per a tots els nivells), uns 200m2 de zona de Boulder, una via ferrata amb tirolina, un servei professional de fisioteràpia i acupuntura, una sala polivalent per a organitzar festes d'aniversaris per als més petits, i una zona de bar amb una àmplia terrassa pròpia. Tot això amb WIFI i aparcament gratuït.

També oferim l'opció de fer una cursa d'orientació per equips al Parc de Can Jalpí, situat al costat de les nostres instal·lacions, on els participants hauran de trobar un seguit de fites amb l'ajuda d'un mapa, on l'estratègia i el treball en equip seran decisius per tal d'acabar-la en el menor temps possible.

A part de poder utilitzar les nostres instal·lacions de forma individual, oferim a tot el públic en general cursos d'escalada per a tots  els nivells, tant de perfeccionament com de bateig. I per als menuts, activitats extraescolars, activitats per escoles, i festes d'aniversari.

Al golem disposem dels sistemees de seguretat individual homologats més innovadors i segurs del mercat, així com dels monitors titulats per a guiar cadascuna de les activitats.