Rocòdrom

Gaudeix de l'escalada esportiva. El nostre rocòdrom disposa d'aproximadament 650 m2 escalables que abasten gran nombre de vies de totes les dificultats i morfologies.

Més de 50 recorreguts variats des de quarts fins a vuitens et donen la possibilitat de progressar gradualment amb vies de gran qualitat. Amb la col·laboració d'equipadors experimentats mantenim viu el plafó canviant mensualment vies que ja no s'utilitzen o equipant nous reptes per als nostres usuaris. Recorreguts que en línia recta aconsegueixen dels 9 metres a les zones de placa i iniciació fins als 12 - 13 metres en els sostres i desploms.

El rocòdrom disposa a més d'un recorregut lateral de més de 40 metres lineals per a entrenaments de resistència sense corda, amb propostes de travessies per a tots els nivells, perfectes per augmentar la teva resistència i entrenar en solitari.

Les nostres vies compten amb una gran varietat de preses de tot tipus de formes i marques, a més de volums de diferent grandària i textures dissenyats exclusivament per a la nostra sala, fent de l'escalada al nostre rocòdrom una experiència única i divertida.